Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az utcán állt a sor vége Tasnádi Péter új könyvének bemutatóján Szombathelyen

A bemutatót a Keresztapa című film zenéje kísérte hegedűn.

Tasnádi Péter, a magyar köz- és üzleti élet ismert alakja tudatosan építette ki magáról a 90-es években a keresztapa, azaz a maffiavezér figuráját. Kastélyban lakott, luxusautókkal járt, testőrök vették körül.

Tasnádi Péter könyvbemutató
Mészáros D. Zsolt

Háromszor ítélték el, ma azt mondja, hogy ártatlanul, és hogy ő csak egy üzletember volt, aki megjátszotta a maffiavezért. 13 évet ült börtönben, az idén 70 éves.

Tasnádi Péter könyvbemutató
Mészáros D. Zsolt

Eddig három könyve jelent meg, az elsőnek Maffia életre-halálra, a másodiknak 983 nap a Fidesz börtönében volt a címe. A harmadik pedig A gengsztervilág titkai címet viseli.

Tasnádi Péter könyvbemutató
Mészáros D. Zsolt

Ezt a könyvet mutatta be péntek délután a Fő téri Art Caféban. A könyvet árusították is, kereskedelmi forgalomba nem kerül, magánkiadásról van szó.

Tasnádi Péter könyvbemutató
Mészáros D. Zsolt

A bemutató alatt egy hegedűs a Keresztapa című film zenéjét játszotta, a dedikálásra várok sora az utcán is folytatódott.

Tasnádi Péter könyvbemutató
Mészáros D. Zsolt

Tasnádi Péterrel készült interjúnkat hamarosan olvashatják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra