Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tavaszi nagytakarítás a Csónakázó tónál, csatlakozzatok ti is!

Ne hagyjuk, hogy ezt a csodálatos helyszínt a szemét vegye az uralma alá!

Egy szombathelyi srácnak, Jusits Gergelynek is feltűnt, amit tegnapi cikkünkben a Csónakázó tó körüli állapotról írtunk .

Egy szemétszedő akciót indított a Facebookon , ahol kéri minél többen csatlakozzanak Szombathely szebbé tételéhez.

A szemétszedés időpontja: március 16. (szombat) 9:30-15:00

A felhívás:

Szeretnék meginvitálni mindenkit egy közös szemétszedésre a Szombathelyi Csónakázótóhoz. A program keretében egy közös szemétszedő akciót végeznénk, mivel a Csónakázótó területét egyre jobban átveszi a szemét, ezért szeretném meghirdetni.

Ne hagyjuk, hogy ezt a csodálatos helyszínt a szemét vegye az uralma alá. Harcoljunk ellene, fogjunk össze és győzni fogunk. Amennyire tőlem telik, biztosítom a gumikesztyűket, szemetes zsákokat, de ha valaki tud hozni, azt is szívesen veszem. Esetleg ha valakinek akadna szemétszedéshez alkalmas "botja", akkor ne tartsa otthon, hasznát vesszük.

Március 16-án, 09:30 és 10:00 között lenne a gyülekező a Csónakázótó nagy parkolójában, 10:00-kor kezdünk, 15:00-ig tartana, ha nem végzünk előbb. Ha ennyi idő alatt nem végeznénk, akkor majd tartunk még egy ilyen eseményt.

Előre is szeretném megköszönni annak, aki tud segíteni. Kérlek titeket, hogy osszátok, minél több emberhez el tudjon jutni, hogy igenis felvesszük a harcot a szeméttel és megmutatjuk, hogy mi vagyunk az erősebb. Köszönöm.

Ide kattintva jelentkezhetsz te is!

Emlékeztek? Egyszer már mi is rendbe tettük az Emlékmű környékét:

Megcsináltuk: újra tiszta az Emlékmű környéke

Lelkes szombathelyi csapatunk tegnap kitakarította a szeméttel borított kultikus dombot. Találtunk mindent: komplett sátrat, babakocsit. Még a bokrok mélyére is benéztünk. Hétfőn megjelent cikkünkben írtunk arról, hogy milyen borzasztó állapot van az Emlékmű körül. Felbuzdultunk az ott látottakon, és úgy döntöttünk, hogy veletek együtt kisöpörjük onnan a szemetet.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra