Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Távozik a szombathelyi ELTE SEK rektorhelyettese

Németh István Zalaegerszegre megy kampuszt építeni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus elsejével távozik a szombathelyi ELTE SEK első számú vezetője, Németh István – értesült lapunk.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az információt megerősítette a rektorhelyettes, aki a Nyugat.hu-nak elmondta: egy tegnapi vezetői értekezleten az ELTE rektora már hivatalosan is bejelentette a távozását.

Németh István
Bonyhádi Zoltán

„Felkérést kaptam egy zalaegerszegi egyetemi központ létrehozására” – indokolta a váltást a vezető, akinek a nevéhez fűződik a szombathelyi gépészképzés elindítása és a pedagógusképzés megújítása. Németh Zalaegerszegen egyébként a Pannon Egyetem keretei között dolgozik majd, így az ELTÉ-t is elhagyja.

A szombathelyi egyetemi struktúra annyiban változik, hogy megszűnik a rektorhelyettesi pozíció, a Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ élén igazgató áll majd, aminek a közeljövőben meghirdetik a pozícióját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés