Eddig: 1 529 863 / 3 000 000 Ft, 39 támogató. Még9nap.
Légy része az igazságnak!

Bírálta a kormánysajtót az állami médiaholding vezetője, pár órával később távozott pozíciójából

Olyat is mondott, hogy igényes, jó tollú újságírókat inkább a másik oldalon lát.

Varga István, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány Nemzetstratégiai lett a fideszes médiabirodalom, a hatóságok nem szólhatnak bele 2018. December 05. 17:58 (Kesma) kuratóriumi elnöke, egykori fideszes parlamenti képviselő a behir.hu-nak adott interjúban arról beszélt, hogy igényes, jó tollú újságírókat inkább a másik oldalon lát, és kormánypárti ember létére inkább Élet és Irodalmat járat, Origó helyett Indexet olvas és a napot Népszavával kezdi.

Varga István, a Kesma volt kuratóriumi elnöke
Forrás: atv.hu

Az Echo és a HírTV-re utalva azt mondta, hogy nem azt szeretné látni, hogy

Magyarország felett felhőtlen az ég, hogy minden szép és jó és mindenki jól szerepelt, és a kormánynak csak hibátlan döntései vannak. (..) Ez nem propaganda, ez nem sajtó, ez valami egészen más. Na, ebben kéne változtatni.

Varga az interjúja megjelenése után pár órával távozott a pozíciójából.

A hamarosan Magyar Nemzet néven megjelenő Magyar Nemzet néven folytatja a kormánypárti Magyar Idők napilap 2019. February 02. 16:58 , erősen kormánypárti Magyar Idők szerint Varga azt követően távozik posztjáról, hogy a valóságtól elrugaszkodó állításokat fogalmazott meg a konzervatív média helyzetéről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra