Taxi borult fel a szombathelyi balesetben

Nem állt meg a Stop táblánál egy személyautó és egy szabályosan közlekedő taxi oldalának ütközött. A taxi mindkét oldalával csúszott az aszfalton.
nem állt meg a Stop-táblánál a Semmelweis utca felől érkező Ford Focus férfi vezetője és nekiütközött a neki balról érkező, szabályosan közlekedő Opel taxinak. Az Opel előbb a bal, majd később a jobb oldalán csúszott. Vezetője használta a biztonsági övét és az elsődleges adatok alapján csak könnyebben sérült.

Úgy tudjuk, könnyű sérülésekkel megúszta a Ford vezetője is, aki ráadásul sportoló. A helyszínelés idejére a rendőrök elterelték a forgalmat az érintett szakaszról, ahol rendszeresek a hasonló figyelmetlenségből adódó balesetek. A Semmelweis utcában aszfaltjelzések is figyelmeztetik a közlekedőket a kereszteződésre.

Taxit borított fel a figyelmetlen autós Szombathelyen
Taxit borított fel a figyelmetlen autós Szombathelyen
Tánczos Mihály

Információink szerint a Ford vezetője azt gondolta, hogy ő megy a főúton. Amikor észrevette a taxit, akkor vészfékezett, de a balesetet már nem tudta elkerülni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló