Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

TEK akció Szombathely belvárosában

A Széll Kálmán utcában rohantak meg egy lakást.
Egyelőre nem tudunk részleteket a vasárnap reggeli akció hátteréről. A TEK járművei az egyirányú Széll Kálmán utcában a menetirány szerinti bal oldalon álltak meg, majd a rendőrök berohantak az egyik társasházba. -Reggeliztünk, amikor ütemes dörömbölést hallottunk, majd felhangzott az erélyes felszólítás, hogy itt a rendőrség, fegyvertelenül jöjjenek elő - mondta egy asszony, aki a szomszéd lépcsőházban lakik. - Először azt hittem, hogy valahol a televízió szól, de ahhoz túl valóságos volt.
Bűnügyi helyszínelők érkeztek a szombathelyi Széll Kálmán utcába
TM/Nyugat.hu
A TEk egy első emeleti lakásba hatolt be, de nem tudjuk, találtak-e ott valakit. -Nagyon gyorsan lezajlott az egész, talán három percig voltak bent. Hirtelen azt sem tudtuk, mi történik. Beszaladtak, nem sokkal később meg már jöttek ki - elevenítette fel egy teraszon ülő férfi, aki azt is hozzátette, hogy az elvonuláskor két TEK-es elnézést tőlük a kellemetlenségért és további szép napot kívánt.
A fém ajtó nem állította meg a TEK-et
TM/Nyugat.hu
Beszéltünk házban lakókkal is, akiknek fogalmuk sem volt, mi történhetett. Szóba került, hogy korábban lányokat futtatott valaki, illetve hónapokkal ezelőtt eltűnt egy vadászfegyver. Tudomásuk szerint az érintett lakásban albérlők laknak, nem ismerik őket, de az elmondások alapján nem volt velük probléma.
TEK akció helyszíne volt a szombathelyi Széll Kálmán utca
TM/Nyugat.hu
A lakásban bűnügyi helyszíni szemle kezdődött, a folyosó bejáratánál rendőr posztol.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra