Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Teljes rendszerváltást követelve utakat zárnak le dühös autósok országszerte

Magyarország számtalan pontjára tervez autós útlezárásokat egy civil tömörülés a mai napon annak érdekében hogy kifejezzék tiltakozásukat a kormány politikája és intézkedései ellen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megírtuk, hogy Kőszegen ma útzár lesz , tüntetők akarják megbénítani a forgalmat, az akció viszont országos volt. A bpiautosok.hu portál úgy tudja, a tagok a közösségi oldalon szervezik a tüntetéseket, és az akcióval a teljes politikai rendszer leváltását szeretnék elérni.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A gyorsan szerveződő csoport már több mint 11 ezer tagot számlál és amolyan “véletlenszerű” autós útlezárásokkal igyekszik majd több városban elérni kitűzött célját, amihez reményeik szerint többen majd “menetközben” is csatlakoznak. A közösségi portálon szerveződő csoportban megyékre bontva találhatóak meg az érintett és tervezett helyszínek.

"A célunk teljes rendszerváltás. Szakértői kormány felállítása a mindenkori hatalom felelősségre vonása, vagyonok zárolása, titkosítások feloldása, az országunk újjáépítése. Ideje drasztikusan lépni" - olvasható a szervezkedésre buzdító Facebook csoport leírásában.

Nemrég épp az M0-s autóút 19-es lehajtójánál a benzinkútnál állta el pár dühös autós az utat. Autóikat keresztbe parkolták az úton, így tüntetnek. A rendőrség hamar a helyszínre ért és megszüntették az útzárat. - írja az atv.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés