Teljes útlezárásra kell számítani Vát térségében

Két személyautó ütközött a 8-as számú főúton.

Az elsődleges információk alapján egy személyautó szalagkorlátnak ütközött 2022. május 16-án, 9 óra 20 perc körüli időben az M86-os számú autóút 92-es kilométerszelvényében, a Győr felé vezető oldalon. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, amelyet a munkálatok előrehaladtával fokozatosan tesznek majd szabaddá. A rendőrök a forgalmat a 86-os számú főútra terelik az autóút vépi és a sárvári lehajtójánál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek