Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Terelésnél ütközött szalagkorlátnak egy Peugeot Körmend közelében

Az épülő M8-as út miatt változó nyomvonal miatti terelőút előtt ütközött szalagkorlátnak egy Peugeot a 86-os főúton.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a 86-os főúton, Körmend közelében.

TM/Nyugat.hu

Egy Szombathely felé közlekedő Peugeot kisáruszállító egy terelőútnál, a balra ívelő kanyarban egyenesen hajtva szalagkorlátnak ütközött, majd megpördült  és a menetirány szerinti bal oldalra átsodródva, szintén szalagkorlátnak ütközve állt meg.

TM/Nyugat.hu

Az épülő, M8-as autóútnak nevezett 2x1 sávos út miatt a 86-os főút nyomvonala is megváltozik. Az érintett útszakaszon 40 km/órás sebességkorlátozás van érvényben és táblák is jelzik a veszélyt.

TM/Nyugat.hu

A Peugeot három terelőút jelzőtáblát repített be a régi, részben már elbontott útszakaszra. A táblák nehéz talpai 30-35 métert repültek.

TM/Nyugat.hu

A jármű vezetőjétől megtudtuk, hogy nem volt fáradt, indulás előtt kitakarította a gépkocsit. A gondolatai az aznap elvégzendő munkák körül jártak, valószínűleg ez vezethetett a balesethez azon az útszakaszon, amelyen rendszeresen közlekedik.

TM/Nyugat.hu

A roncs elszállításáig rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhatott a forgalom, kisebb torlódás alakult ki.

TM/Nyugat.hu

2020. júliusában egy Yamaha motorkerékpárral ütközött beton terelőelemnek Beton terelőelemnek ütközött, súlyosan megsérült a motoros a 86-os főúton 2020. July 12. 17:17 egy férfi a közelben. A motoros akkor súlyosan megsérült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra