Termelékenység és növekedés: újabb eszköz a politikai döntéshozók számára a Duna régióban

A gazdag erőforráskészlet a politikai döntéshozók számára biztosítja a szükséges eszközöket.

A DanubeChance 2.0 transznacionális szakpolitikai tanulási eszközének célja a Duna régióban és azon túl a politikai döntéshozók támogatása az újrakezdő vállalkozások keretfeltételeinek, valamint a Duna régióban a helyes politikai döntéshozatali gyakorlatok megértésének elősegítése. Az eszköz különféle tudásforrások kombinációja, amelyek releváns információkat szolgáltatnak az újrakezdő vállalkozások regionális politikájáról és piaci hátteréről. Az eszköz különféle érdekes és áttekinthető tudáscsoportokat kínál a Duna régió politikai döntéshozóinak, akik érdekeltek abban, hogy régiójukat előmozdítsák a gazdasági termelékenység és növekedés szempontjából.

Mindenekelőtt az eszköz egy jelentést tartalmaz, amely aprólékosan dokumentálja az ország helyzetét a Duna régióban az újrakezdő vállalkozások szempontjából releváns dimenziókban, mint például az újrakezdő vállalkozói politika, a szerkezetátalakítási keretrendszere, a csőd- és fizetésképtelenségi lépései, valamint az újrakezdő vállalkozások együttműködése.

Ezenkívül magában foglalja a kulcsfontosságú politikai dimenziókat transznacionális meghatározását, amely a kérdés előmozdításához szükséges a Duna régióban. Ezenkívül a transznacionális szakpolitikai tanulási eszköz a Duna-régió országainak helyzetének összehasonlító elemzését és a bevált gyakorlatok bemutatását tartalmazza, amelyek inspiráló forrásként szolgálhatnak a régió politikai döntéshozói számára. Végül, de nem utolsósorban, a transznacionális eszköz lehetővé teszi a politikai döntéshozók számára, hogy belemerüljenek a kudarc stigmatizálásának társadalmi kérdésébe és annak kezelésének módjaiba.

Ezen felül a szakpolitikai tanulási eszköz tartalmaz egy átadhatósági tanulmányt is, amely részletezi a bevált gyakorlatok esettanulmányait, valamint a más európai régiókban alkalmazott úgynevezett Early Warning Mechanisms módszerbe is betekintést enged. Ez a gazdag erőforráskészlet a politikai döntéshozók számára biztosítja a szükséges eszközöket a célterületeken való munkához, amelyek kulcsfontosságúak az újrakezdő vállalkozások kérdésének előmozdításához.

A teljes tanulmány itt érhető el.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)