Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Füstölt sonka, medvehagyma és túrósrétes illata lengte be az MMIK terét

A termelői piac minden csütörtök délután 1 és 6 óra között várja a vásárlókat hússal, sajttal, tojással, zöldséggel, süteménnyel és még sok más házi finomsággal

Videónkban megmutatjuk, milyen a hangulat a termelői piacon, miért szeretnek ide járni az árusok és a vásárlók. Annak is megpróbáltunk utána járni, miért részesíti sok termelő és vásárló előnyben az MMIK előtti teret a vásárcsarnokkal szemben.

A szombathelyi termelői piacon jártunk

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra