Tetőket kapott fel a tornádó Nardán

A heves zivatar több házat megrongált és fákat döntött ki vasárnap délután.

Szombathelyről hivatásos, Felsőcsatárról és Pornóapátiból önkéntes tűzoltók vonultak tegnap Nardára, ahol a jégesővel érkező heves zivatar fákat döntött ki, illetve 16 házhelyen 30 tetőt rongált meg.

tornádókár Nardán
Az egyik érintett ház
Mészáros D. Zsolt

Hétfőn délután még mindig a kármentesítés zajlott. A tűzoltók még aznap láncfűrésszel feldarabolták a fákat, és megkezdték a megrongálódott lakóingatlanok tetőszerkezeteinek ideiglenes helyreállítását, a cserepek javítását, valamint a beázások ellen a fóliázást.

tornádókár Nardán
A kidőlt fák maradványai - galériánkért kattintson a képre
Mészáros D. Zsolt

A tetők helyreállításában hét munkagép és 4 ács csoport, összesen 30 fővel segített, míg a megrongálódott szakaszokon az áramszolgáltató munkatársai lekapcsolták az áramot. Az ideiglenes áramszünet 95 ingatlant érintett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló