Új, fiatal vezetők a Vas megyei és a szombathelyi MSZP-szervezetek élén

Önkormányzati tisztségviselőket választottak elnöknek a helyi pártszervezetek.

Horváth Somát , Szombathely alpolgármesterét választotta meg megyei elnöknek a párt Vas megyei szervezete - írja közleményében az MSZP Vas Megyei Területi Szövetsége.

A párt a múlt héten tartotta tisztújító küldöttgyűléseit, a megyei szervezet elnökhelyettesének Fehér Lászlót , Celldömölk polgármesterét, alelnökeinek pedig Szabó Józsefet , Répcelak polgármesterét és Ipkovich Györgyöt , Szombathely korábbi polgármesterét választották.

Horváth Soma és Bokányi Adrienn, az MSZP vas megyei és szombathelyi elnökei
Mészáros D. Zsolt

Az MSZP szombathely városi szervezeténél szintén egyhangú szavazás eredményeként Bokányi Adrienn , Szombathely MJV tanácsnoka lett az elnök.

Nemény András , a korábbi megyei elnök, Szombathely polgármestere a Baloldali Önkormányzati Közösség elnökeként dolgozik tovább - írják.

A képen balról jobbra: Nemény András, Fehér László, Bokányi Adrienn, Horváth Soma, Ipkovich György, Szabó József
MSZP
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet