Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új, fiatal vezetők a Vas megyei és a szombathelyi MSZP-szervezetek élén

Önkormányzati tisztségviselőket választottak elnöknek a helyi pártszervezetek.

Horváth Somát , Szombathely alpolgármesterét választotta meg megyei elnöknek a párt Vas megyei szervezete - írja közleményében az MSZP Vas Megyei Területi Szövetsége.

A párt a múlt héten tartotta tisztújító küldöttgyűléseit, a megyei szervezet elnökhelyettesének Fehér Lászlót , Celldömölk polgármesterét, alelnökeinek pedig Szabó Józsefet , Répcelak polgármesterét és Ipkovich Györgyöt , Szombathely korábbi polgármesterét választották.

Horváth Soma és Bokányi Adrienn, az MSZP vas megyei és szombathelyi elnökei
Mészáros D. Zsolt

Az MSZP szombathely városi szervezeténél szintén egyhangú szavazás eredményeként Bokányi Adrienn , Szombathely MJV tanácsnoka lett az elnök.

Nemény András , a korábbi megyei elnök, Szombathely polgármestere a Baloldali Önkormányzati Közösség elnökeként dolgozik tovább - írják.

A képen balról jobbra: Nemény András, Fehér László, Bokányi Adrienn, Horváth Soma, Ipkovich György, Szabó József
MSZP

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet