Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tíz év után járó szolgálati jelet kapott a szombathelyi katasztrófavédelem kirendeltségvezetője

2019. január 15-én tartotta e havi katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki értekezletét a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állománya, amelynek keretében elismerés átadására is sor került.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Nyugat.hu

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere tíz év szolgálat után szolgálati jelet adományozott Lakatár Gábor Márton tű. alezredesnek, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjének.

Balogh Eszter tű.ftőrm./Vas MKI
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az elismerést Dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át a kirendeltségvezetőnek.

Nyugat.hu

Az igazgató megköszönte az elmúlt évek során az állampolgárok biztonságának és anyagi javaik védelmében végzett feladatait. Kitűnő helytállást, jó egészséget és hasonló elhivatottságot, példamutatást kért a további szolgálati évekre is az alezredestől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés