Tíz napon belül bejelentik, kik lesznek a Tisza Párt EP-képviselői

Tárgyalások eredményeként tudnak majd végleges döntést hozni.

Vasárnap reggel Magyar Péter megosztott egy fotót, ami mellé azt írta, hogy “kell egy csapat”. Mint a 444-nek adott válaszából kiderült, ez nem azt jelenti, hogy már tudni lehet, hogy a Tisza párt listáján szereplő tizenkét jelöltből kik ülhetnek be majd az Európai Parlementbe.

Állítása szerint ez csak az elkövetkezendő napokban fog kiderülni, a Néppárttal és a néppárti nemzeti delegációkkal folytatott tárgyalások eredményeként tudnak majd végleges döntést hozni.

Tisza Párt, EP képviselők
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek