Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tizenhat napot kellett várni februárban az első szombathelyi szalagvágásra

A végén még beragadnak az ollók!

Tizenhat nap kellett Szombathely, hogy végre februárban is lehessen mit átadni és szalagot vágni. Igaz, ez sem városi vagy állami beruházás volt, hanem egy magán szállítmányozási cég központjának avatója pénteken.

Szalagvágás
szombathely.hu

Ilyenkor egyébként ez hogy működik? A polgármesternek és a parlamenti képviselőnek van hakni gázsija, meg lehet őket hívni egy avatásra? Vannak különböző tételek? Avatás beszéddel 50+ÁFA, avatás beszéddel és szalagvágással 70+ÁFA, playbackről meg csak 55? Lehet, hogy barter volt, és az avatásért cserébe ez a logisztikai cég hordja majd Szombathelyre kamiononszám a pénzt? Egyelőre nem tudjuk, csak találgatunk. Mindenesetre érdekes, hogy magánberuházásokat is avatnak már a városvezetők...

Az pedig egy csöppet aggályos, hogy egy versenyférában érdekelt cég ezzel reklámot kap a közpénzből fenntartott Szombathely.hu-n.

De ne is fanyagoljunk mindig, nézzük inkább a javuló statisztikát! Januárban tizenkilenc nap kellett az első szalagátvágáshoz (akkor felújított kormányhivatali épületet avattak az ebben rutinos városvezetők)!

Szalagvágás
szombathely.hu

Ha így folytatjuk, márciusban alig kell majd pár nap tizedike után és kaszabolódik a szalag...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra