Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Több autó is kisodródott a vizes úton Vas megyében

Jellemzően a sebesség helytelen megválasztása miatt.
Több autó is kisodródott a vizes úton ma Vas megyében, jellemzően a sebesség helytelen megválasztása miatt. Az egyik helyszínen a kitett elakadásjelző háromszöget szinte azonnal letarolta egy érkező jármű, aminek a vezetője külföldinek tettette magát és "nem értette", miért állították meg.

Rábahídvég felől tartott Sorokpolány irányába egy Volkswagen személyautó pénteken délután. A sofőr a vizes úton egy jobbra ívelő kanyar után elvesztette az irányítását a járműve felett, ami átsodródott a szemközti sávba és ütközött egy szemből érkező Volkswagennel, ami ettől árokba hajtott.

Tánczos Mihály

A balesetben személyi sérülés nem történt.

A (világos színű) Volkswagen vezetője elismerte a felelősségét a balesetért, helyszíni bírságot kapott.

Tánczos Mihály

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, több balesetveszélyes helyzet is kialakult a kanyarba nagy sebességgel behajtó sofőrök miatt.

Tánczos Mihály

Érdekesség, hogy a baleset után azonnal kitettek egy elakadásjelző háromszöget a kanyarba, az út szélére, hogy figyelmeztesse az autóvezetőket. Ezen a második érkező autó áthajtott, összetörve az eszközt. A magyar rendszámú autót megállították a helyszínen lévők, de a sofőr külföldinek tettette magát, aki sem németül, sem angolul nem akart érteni és látszólag azt sem tudta, mi a probléma.

Árokba sodródott autó Ják közelében

Tánczos Mihály

Szintén személyi sérülés nélküli baleset történt Szombathely és Ják között, ahol egy Citroen személyautó sodródott árokba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra