Balesetek délelőttje Szombathelyen

A Hunyadi úton buszbaleset történt, a Rumi úton két személyautó ütközött.

A Nádor utcából egy idősebb úr hajtott ki Fiatjával a Gyöngyös utca felé. Mikor keresztezte a Hunyadi utat, nem adta meg az elsőbbséget és ütközött a belváros felől a védett úton érkező helyközi autóbusszal. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, pedig a Rumba közlekedő járat tele volt utasokkal.

Buszbaleset a Hunyadi úton
Buszbaleset a Hunyadi úton
Nyugat.hu

Szerencsére a nem sokkal később bekövetkezett balesetben sem sérült meg senki. Nem működtek - sárgán sem villogtak - a jelzőlámpák a Rumi út és a körgyűrű kereszteződésében, ezért nézhette el egy Dacia sofőrje a lámpát, behajtott a kereszteződésbe, ahol egy utánfutós Forddal ütközött. A gépkocsi vezetője azt mondta, hogy úgy sütött a nap a lámpára, hogy azt látta zöldet mutat, ezért nem állt meg a kereszteződésben. Egyébként az úr elmondása szerint nap mint nap közlekedik erre, és tudta hogy neki kellett volna megállnia ha nem működik a lámpa.

Két autó ütközött a Rumi u. és a körgyűrű kereszteződésében
Két autó ütközött a Rumi u. és a körgyűrű kereszteződésében
Nyugat.hu

Ezt egyébként a Nyugat.hu tudósítója is megnézte, és a napsütésben tényleg úgy látszott, hogy zöldet mutat a belváros irányába haladva a jelzőlámpa. Mivel információink szerint előre lehetett tudni, hogy a környéken egy tervezett áramszünet miatt nem fognak működni a lámpák, értetlenül állunk a dolog előtt, hogy egy ilyen forgalmas és veszélyes kereszteződésben ilyenkor miért nem tesznek az illetékesek a biztonság érdekében intézkedéseket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló