Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hat kilométeres a torlódás Hegyeshalomnál

Este túlméretes, 85 tonnás szerelvény indul Dunakeszire.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A magyar-osztrák határon, az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál, a kilépő oldalon 6 km-es a várakozó kocsisor hossza. Hegyeshalomnál az 1-es főúton is jelentős több km-es a torlódás. (A Waze aktuális térképe ide kattintva érhető el , a Google Maps f orgalmi adatai pedig itt .)
Forgalmi kép a Google Maps-en, 2021.01.10. 13:32
TM/Nyugat.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a kilépésre várakozás az autópályán személyautóval 3 óra, míg az 1-es főúton kb. 1 óra.

Várakozási idő kilépésnél, 2021.01.10. 13:35
TM/Nyugat.hu

19.00 órakor túlméretes szállítmány indul Hegyeshalom határállomásról. A szerelvény végig halad az M1-es autópálya- M0-s autóút- M2-es autóút-2-es főút útvonalon-Dunakeszire a célállomásra. A 45 méter hosszú, 85 tonna súlyú járművet kísérőkocsikkal biztosítják, alkalmanként a forgalmat is leállítják.

Forgalmi kép a Waze-n, 2021.01.10. 13:30
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra