Több mint 2,6 millió forintot dobtatok össze nekünk: újabb sikeres támogatási kampányt zárt a Nyugat.hu

Köszönjük, hogy megint velünk voltatok és számíthattunk rátok! Nem maradunk hálátlanok: még több és még jobb cikkekkel jövünk jövőre.

Miközben az ország gazdasága a technikai recesszió felé közelít, gyengül a forint, emelkednek az adók és brutálisan megugrott - többek között - az energia és az élelmiszerek ára, több olvasónktól hallottuk azt, hogy ugyan szeretnének minket támogatni, de egyre kevésbé van miből. Megértjük a helyzetüket, mi is hasonló cipőben járunk.

Mindenesetre emiatt azért óvatosan vágtunk bele az idei, immár sokadik adománygyűjtő kampányunkba. Ennek ellenére a meglehetősen rövid idő - november 30. és december 14. között, azaz két hét - alatt még a vártnál is több pénzt sikerült eljuttatnotok számunkra:

2 637 677 forintot gyűjtöttünk össze, ami 132 támogatótól érkezett.

Ezt Ti, olvasók hoztátok össze (és nem Amerikából gurultak a dollárok vidáman csilingelve a kasszába). Úgy, hogy feltehetően nektek sincs sok, mert arra tippelünk, hogy nem a kormány oligarcháinak mondunk most köszönetet, akiknek végre feltámadt a lelkiismeretük a megtiport magyar sajtószabadság miatt.

Ezért is jár a szokottnál is nagyobb köszönet az idén azoknak, akik pénzt áldoztak ránk.

Ez a 132 támogató az, aki megérdemli a hálát és a köszönetet. Nem csak tőlünk, hanem attól a sok tízezer Nyugat.hu-olvasótól, akik napi szinten nézik a cikkeinket. Ez a 132 támogató az, akik tesznek is azért, hogy megmaradjanak a hatalomtól független hangok, hogy ne váljon végletesen egysíkúvá a hazai média, hanem vidéki lapok is színesítsék a palettát.

És, hogy mit adunk ezért cserébe? Egy még jobb Nyugat.hu-t.

Tudjuk, hogy nem minden úgy megy, ahogy kellene, de látni kell azt is, hogy mi nem kimeríthetetlen mennyiségű közpénzből működünk, nem adófizetői forintokat herdálunk el. Nekünk kell összekalapozni minden forintot, hogy működni tudjunk. Nem csekély feladat - ráadásul az újságírástól veszi el az időt -, de mivel küldetésünk van, csináljuk. A jövőben egy kicsit jobban, kihozva lehetőségeinkből a maximumot.

De egy szónak is száz a vége: több mint 20 éve itt vagyunk, és úgy néz ki, hogy a hatalom bánatára egy darabig még maradunk is tüske a köröm alatt. Mindenesetre adományaitoknak köszönhetően - hiszen ez volt a konkrét cél - szerkesztőségünk megemelkedett költségeit fizetni tudjuk.

És a támogatás lehetősége nem ért véget, ha bármikor úgy gondoljátok:

Támogassatok minket továbbra is!

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Egyéb