Több százan vannak kint a szombathelyi Fő téren „Karácsonyvárón”

Békés hangulatban telik az esemény.

„Körülbelül 300-350 ember van a színpad előtt” - jelentette munkatársunk a szombathelyi Fő térről, ahol délután 5 órakor kezdődött az a politikai rendezvény, amelynek célja, hogy Karácsony Gergely budapesti főpolgármester és potenciális miniszterelnök-jelölt a jelöltek közül Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselőt ajánlja a szombathelyiek figyelmébe.

Mészáros D. Zsolt

A békés hangulatú eseményen – ahol egyben ajánlásokat is gyűjtenek a jelölteknek - jelen van Nemény András polgármester és Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnök is.

Az esemény részleteit itt tudja elolvasni Karácsony Gergely és Ungár Péter nagyot kampányolt a szombathelyi Fő téren 2021. July 23. 20:27 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Karácsony Gergely és Ungár Péter nagyot kampányolt a szombathelyi Fő téren

Jordán Tamás is kiállt mellettük, mindannyian a gyűlöletpolitika ellen szólaltak fel.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet