Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Többszázezer forint értékben jótékonykodtak a Rotary Club estjén

Pillanatok alatt összedobták egy Szombathelyen élő autista sportoló fiú debreceni útiköltségének hiányzó részét. És ezt nem is tervezték előre.

Szombat este a Tóvendéglőben tartották Rotary Club báli vacsoráját, amit az eddigi hagyományokhoz hasonlóan a jótékonyság jegyében rendeztek. Az est idei kedvezményezettje, a Doktor Bohóc Mosolyszolgálat rövid műsort is adott, és fellépett a Ruben’s Latino együttes is.

Rotary-bál 2017
Az idei kedvezményezett, a Doktor Bohóc Mosolyszolgálat műsora
BZ

A rendezvény bevételéből a klub mindig támogatnak fiatal Vas megyei fiatalokat is, akik kimagasló érdemeket értek el a megye kulturális életében. Idén a Rotary Club első elnöke emlékére alapított Kiss Sándor művészeti díjat Krenner-Tóth Katalin művész tanár kapta.

Rotary-bál 2017
Az idei Kiss Sándor-díjat Krenner Tóth Katalinnak adták át
BZ

Itt még nem ért véget az jótékonykodások sora, ugyanis a Rotary-bálok történetében először történt olyan, hogy egy, az este során felvetett problémára ugrottak volna ennyire hamar és hatékonyan. A kérés a Zonta Club részéről érkezett: egy Szombathelyen élő autista sportoló fiúnak szerettek volna segíteni, aki társaival indul a debreceni diákolimpián, azonban az utazáshoz szükséges pénz fele hiányzott. Ezt az est során rögtönzött felajánlásokkal gyakorlatilag pillanatok alatt összedobták.

Rotary-bál 2017
Dr. Takácsné dr. Tenki Mária köszönetet mondott a Zonta Club nevében
BZ

A szomorú apropó miatt, információink szerint, a bál bevételéből nem csak a Mosolyszolgálatnak, hanem a veronai buszbaleset áldozatainak is juttat adományokat a szombathelyi Rotary Club.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet