Többszázezer forint értékben jótékonykodtak a Rotary Club estjén

Pillanatok alatt összedobták egy Szombathelyen élő autista sportoló fiú debreceni útiköltségének hiányzó részét. És ezt nem is tervezték előre.

Szombat este a Tóvendéglőben tartották Rotary Club báli vacsoráját, amit az eddigi hagyományokhoz hasonlóan a jótékonyság jegyében rendeztek. Az est idei kedvezményezettje, a Doktor Bohóc Mosolyszolgálat rövid műsort is adott, és fellépett a Ruben’s Latino együttes is.

Rotary-bál 2017
Az idei kedvezményezett, a Doktor Bohóc Mosolyszolgálat műsora
BZ

A rendezvény bevételéből a klub mindig támogatnak fiatal Vas megyei fiatalokat is, akik kimagasló érdemeket értek el a megye kulturális életében. Idén a Rotary Club első elnöke emlékére alapított Kiss Sándor művészeti díjat Krenner-Tóth Katalin művész tanár kapta.

Rotary-bál 2017
Az idei Kiss Sándor-díjat Krenner Tóth Katalinnak adták át
BZ

Itt még nem ért véget az jótékonykodások sora, ugyanis a Rotary-bálok történetében először történt olyan, hogy egy, az este során felvetett problémára ugrottak volna ennyire hamar és hatékonyan. A kérés a Zonta Club részéről érkezett: egy Szombathelyen élő autista sportoló fiúnak szerettek volna segíteni, aki társaival indul a debreceni diákolimpián, azonban az utazáshoz szükséges pénz fele hiányzott. Ezt az est során rögtönzött felajánlásokkal gyakorlatilag pillanatok alatt összedobták.

Rotary-bál 2017
Dr. Takácsné dr. Tenki Mária köszönetet mondott a Zonta Club nevében
BZ

A szomorú apropó miatt, információink szerint, a bál bevételéből nem csak a Mosolyszolgálatnak, hanem a veronai buszbaleset áldozatainak is juttat adományokat a szombathelyi Rotary Club.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet