Többször levegőbe repült egy Toyota Vasszécseny közelében

Vad miatt rántott kormányt a sofőr.

Sorkifalud irányába tartott egy Toyota személyautó a 8703-as úton szombaton délután, amikor Vasszécseny közelében egy vad szaladt az autó elé.

TM/Nyugat.hu

Az autót vezető férfi balra rántotta a kormányt, majd próbált korrigálni, de elvesztette az uralmát a járműve felett.

TM/Nyugat.hu

Az autó a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, árokfalnak ütközött és a levegőbe repült.

TM/Nyugat.hu

A Toyota a nyomok alapján öt alkalommal pattant a levegőbe, mielőtt egy szántóföldön megállt. A becsapódási nyomok között nincs sodródási nyom.

TM/Nyugat.hu

Az autó vezetője használata a biztonsági övét és ki tudott szállni a totálkáros roncsból. A mentők a férfit kivizsgálásra kórházba szállították, információnk szerint nem szenvedett súlyos sérülést.

TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt nem alakult ki torlódás. A Toyota nem ütközött a vaddal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló