Többször nekihajtott Citroenjével egy Renaultnak egy ittas asszony Nicken

Valószínűleg ismerősök közötti perpatvarról lehetett szó.

Információnk szerint saját háza elé parkolt le egy férfi Renault személygépkocsijával vasárnap délelőtt Nicken. Nem sokkal később egy Citroen érkezett, ami belehajtott az autó oldalába.

Az autót vezető nő ezután visszatolatott, majd még többször nekihajtott az autónak.

Többször nekihajtott Citroenjével egy Renaultnak egy ittas asszony Nicken
TM/Nyugat.hu

Az egyik utcabeli férfi elmondása alapján a középkorú asszony ezután autójával üldözte a kiszálló férfit és látszólag megpróbálta elütni. Kiabálás, szitkozódás hallatszott.

A kiérkező rendőrök előállították az ittas asszonyt, de elvitték a férfit is, feltehetőleg kihallgatásra.

Ottjártunkkor egy ránézésre totálkárosra törött Renault állt az udvarban és a kapu környékén takarították el a nyomokat a háziak. Az út szélén ott állt a Citroen is.

A történtekről az érintett háznál a megkérdezettek nem akartak beszélni, de azt megerősítették, hogy valóban volt rendőri intézkedés. Ezt az úttestre, fűre, járdára, udvarra felfújt, nyomokat és távolságokat jelölő színes feliratok is alátámasztják.

Az egyik érintett annyit elárult, hogy a vita során nem folyt vér.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló