Többszörös eltiltás hatálya alatt vezetett autót egy férfi Szombathelyen

A többszörös szabályszegővel szemben járművezetéstől az eltiltás hatálya alatt bűntette miatt indult eljárás.

A járőrök május 22-én igazoltatták azt a helyi sofőrt, aki Szombathelyen, a Körmendi úton közlekedett kocsijával. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a Szombathelyi Járásbíróság több bűncselekmény miatt is eltiltotta a vezetéstől.

A késő esti órákban egy másik autóst is megállítottak a rendőrök a városban, a Petőfi Sándor utcában, akiről megállapították, hogy a bíróság nem egészen egy hónappal ezelőtt szintén eltiltotta a vezetéstől.

A többszörös szabályszegővel szemben járművezetéstől az eltiltás hatálya alatt bűntette, míg a másik gépkocsivezetővel szemben vétség miatt indult eljárás a Szombathelyi Rendőrkapitányságon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek