Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ahol csak a lakók járnak, amit csak a lakók látnak: meglestük a tömbbelsők titkait

Van csupasz, van dús, van nedves. Régi szombathelyi udvarokban bóklásztunk, és most javaslatokat várunk.

Jó nagy beharangozással 63,5 millióból újítják fel a lerobbant tömbbelsőt 2013. October 09. 20:12 kezdtek neki a Savaria téri tömbbelsőnek tavaly, azzal, hogy ez a felújítás mekkora nagy eredménye lesz a városnak.

Aztán öt hónap késéssel Kettő helyett öt hónap alatt készül el a tömbbelső 2014. February 26. 10:51 el is készült Megkapta végre a forgalmiját a Kisfaludy tömbbelső 2014. April 23. 12:58 , a munkások azóta már nekiestek egy másiknak is a Széll Kálmán utca 51-nél.

Garai János utcai tömbbelső
Garai János utcai tömbbelső
Mészáros Zsolt

Mi meg gondoltunk egyet, bejártuk a környék jó részét, és tömbbelsőkre vadásztunk. Volt némi titokzatosság a dologban, hiszen ide általában csak a lakók merészkednek be, pedig ott vannak a belvárosban, karnyújtásnyira. És találtunk mindenfélét, ezt galériánkban le is lehet ellenőrizni.

Tessék klikkelni a képre, és még több jön:

Malom utcai tömbbelső
Malom utcai tömbbelső
Mészáros Zsolt

A Savaria téri tömbbelső felújítása egyébkánt 63 millióba került. Most pedig arra kérjük olvasóinkat, írják meg nekünk, melyik tömbbelső felújítása lenne halaszthatatlan. Fényképes indoklást is szívesen fogadunk.

Wesselényi utcai tömbbelső
Wesselényi utcai tömbbelső
maps.google.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Megkapta végre a forgalmiját a Kisfaludy tömbbelső

Már decemberben elkészült, de csak most kapott forgalomba helyezési engedélyt a tömbbelső, így ma át is adták.

Kettő helyett öt hónap alatt készül el a tömbbelső

Behajtani tilos tábla van a szombathelyi Fő tér melletti tömbbelsőnél, de tele van autóval. A befejezést tavaly év végére ígérték.

63,5 millióból újítják fel a lerobbant tömbbelsőt

Nem hitelből, hanem vagyonértékesítésből fedezik a költségeket – mondta a polgármester a Savaria téri helyszínen.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra