Torlódás a 86-oson Körmend és Szombathely között

A balesetet szenvedett járműből először 23,5 tonnányi rakományt kell átpakolni egy főúton álló kamionba.

A 86-os főúton Körmend és Szombathely között közlekedőknek 11 órától torlódásra kell számítani, egy korábbi A vértől viszolygó lány a másik autós elsősegélycsomagjából kikapott kötszerrel látta el a súlyos arcsérülést szenvedett sofőrt June 18. 22:26 Balogunyom és Kisunyom között történt kamionbaleset műszaki mentése miatt.

Személyautóval javasoljuk a Ják felé kerülést. A balesetet szenvedett járműből először 23,5 tonnányi rakományt kell átpakolni egy főúton álló kamionba, majd várhatóan 14 óra után daruval állítják a kerekeire a szerelvényt.

Ez idő alatt egy sávon haladhat a forgalom, de előfordulhat olyan is, amikor teljesen megállítják a forgalmat. A korábbi tapasztalatok alapján akár több kilométeres torlódásra és 20-30 perccel megnövekedett menetidőre kell számítani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek