Torlódik a forgalom az autópályákon

A szokottnál is hosszabb menetidőre kell készülni az autópályákon.

Több autópályán is toródás alakult ki hétfő reggel - írta z Utinform.

 • Az M0-s autóúton keleti szektorában, a Megyeri híd irányába, Csömör térségében a 60-as km-nél korábban két koccanás is történt. A sérült járművek már a leállósávon vannak, mögöttük a 5-6 km-es a torlódás.
 • Az M1-es autópályán, Budapest felé, Győr elkerülő szakaszán a 120-as km-nél egy személyautó korlátnak ütközött. A belső sávot lezárták, 3-4 km-es a torlódás.
 • Az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé a 169-es km-nél egy személyautó korlátnak ütközött. A belső sávot lezárták.
 • Az M5-ös autópályán, a főváros bevezető szakaszán, a 16-os km-nél egy személyautó a szalagkorlátnak csapódott. A sérült jármű a gyorsítósávot és a külső sáv egy részét foglalja el, ezért tapasztalható lassulás. A baleset miatt az M51-es autóúton is lassabb az előrejutás.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hírek

  Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t