Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Toroczkai László menekültellenes akciófilmet forgatott a szerb határnál

A korábban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom éléről ismert, ma már inkább Ásotthalom polgármestereként brillírozó nemzeti radikális ezúttal a filmiparban próbálgatja szárnyait.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Igen, ez itt ő a képen:

Nyugat.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Már csak néhány embercsempész gépjármű látványos felrobbantása, esetleg pár fekete bőrű embert üldöző keménykötésű polgárőr hiányzik azokból a képsorokból, amiket Toroczkai László feltöltött az internetekre: a Cobra 11 nevű német akciófilmsorozat hatásvadász jegyeit felvonultató etűd a politikus visszafogott szabálysorolásával kezdődik, de szavaiból már az első pillanatokban érződik, alig várja, hogy kimondhassa a bűvös szavakat:

militáns mezőőrség.

Hogy aztán az alábbi váltással indulhasson be a buli:

Toroczkai nemrég azzal került be a hírekbe, hogy a hírös patrióta sportmozgalmi csoportosulással, a Betyársereggel zörrent össze , miután nem kért a "segítségükből" Ásotthalmon (a feketébe öltözött segítők menekülteket verni indultak volna a határra, aztán jól eltévedtek, és még a rendőrök is hatalmasat mulattak rajtuk). Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy nagyon is rajta van az osztályfőnökös fegyelmezősdin.

A legjobb, persze, továbbra sem a tesztoszterontól ide-oda csúszkáló krosszmotoros mezőőr, hanem az övéi előtt napszemüveges igazságosztóként pózoló polgármester úr. Na de most már nézzük meg az egészet röhögve:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés