Egy anyuka emlékére díszítették fel Toronyban ezt a karácsonyi csodaházat

Évről évre kicsit több dísz kerül a toronyi házra, nézze meg videónkon, milyen látvány!

Már sokadik éve lehet hallani a toronyi családi házról, ami karácsony közeledtével színes fényes díszek és karácsonyi figurák kavalkádjává válik, idén azonban videón is megörökítettük ezt a kisebb helyi csodát.

Nyári Jázminnal, a dekoráció készítőjével is beszélgettünk kicsit, és megtudtuk tőle, hogy édesanyja emlékére öltözteti a házat minden évben LED köntösbe, mert neki is szenvedélye volt a karácsonyi díszítés.

A háznak az évek során olyannyira híre ment Torony környékén, hogy Jázmin szerint ilyenkor mindenhonnan jönnek az emberek, főleg családok kisgyerekekkel, hogy saját szemükkel csodálják meg a fényáradatot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video