Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Történelmi pillanat: a köztévének le kellett adnia a Mészáros Lőrincről és Tiborcz Istvánról szóló videót

Mondjuk az arcukat kitakarta a Duna tévé

Lassan teljesen természetesnek vesszük, ami szerencsésebb sorsú országoknál elképzelhetetlen, hogy tudniillik a közpénzből fenntartott közmédia pártállami propaganda-gépezetté vált.

Így aztán nagy vihart nem kavart, amikor korábban a köztévé megtagadta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő hirdetésének sugárzását, amely az Európai Ügyészséghez való csatlakozást népszerűsíti.

Most viszont mégis lemegy a klip a Duna tévén, amelyre valószínűleg sokan felkapják a fejüket, ugyanis az állami csatornákon – fogalmazzunk úgy – elég szokatlan a téma.

Momentum Mozgalom

Elértük: a közmédiának be kell számolnia az Orbán-család korrupciós ügyeiről! A közmédia néhány hónapja megtiltotta, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közérdekű közleményt...

Nem a közmédia változott meg egyébként, hanem van egy kis trükk a dologban. Az EP-választások előtt minden párt lehetőséget kap a tévében a reklámidő kitöltésére, és Momentum Mozgalom saját idejének terhére nyújtotta be a Hadházy-féle anyagot.

Annyi a változás, hogy a csatorna által sugárzott klipben ki van takarva Garancsi István, Tiborcz István és Mészáros Lőrinc arca. A köztévé szerint már így kapták a Momemtumtól. (Ez annyiban érthető, hogy a közelmúltban a Kúria kimondta, hogy az említett magyar oligarchák nem közszereplők.)

Az eredeti klip:

Hadházy Ákos

Az elmúlt hónapokban a köztévé egyetlen egyszer sem tudósított az Európai Ügyészségért folyó aláírásgyűjtésről. Segítsen, hogy ez megváltozzon! Amit szabad Jupiternek... - gondolja a kormány, de mi...

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra