Totális készültség a Fidesz frakcióülése miatt

Rendőri készültség, új térfigyelő kamerák, lezárt utak Balatonalmádiban, ahol a Fidesz tart kihelyezett frakcióülést.

Balatonalmádiban gyűlik össze szerda délután kihelyezett frakcióülésen a Fidesz teljes vezérkara, már a délelőtti órákban lezárták a hotelhez vezető utcákat, rendőrök posztolnak a környéken – írta meg a Blikk .

A Mészáros Lőrinc érdekeltségéhez köthető Hunguest BÁL Resort hotelben rendezik a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülését. A két napos rendezvényt egy sor kiemelt biztonsági intézkedés előzte meg: rendőrök lepték és zárták le szalaggal a hotelhez vezető utakat, illetve a környező járdákat. A Blikk információ szerint civil ruhás rendőrök, TEK-es kocsik is biztosítják a helyszínt. Az ülés a nyilvánosság teljes kizárásával zajlik, kizárólag az ott lakókat engedik a közelbe, vagy akinek bizonyíthatóan ott van dolga, például a közeli bölcsődébe igyekszik a gyermekéért.

A közeli villanyoszlopokon 360-as szögben is rögzíteni képes térfigyelő kamerákat helyeztek el. Még a főút melletti járdákat is tisztára sepregették.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek