Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tóth Bertalant és Kunhalmi Ágnest választották az MSZP társelnökeinek

Az MSZP a járványügyi helyzetre való tekintettel online tartotta tisztújító kongresszusát, ahol társelnöknek választották Kunhalmi Ágnest és Tóth Bertalant.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mészáros Tamás, a Szavazatszámláló Bizottság elnöke Facebookon ismertette a kongresszusi szavazások eredményét, ahol 86 százalékos támogatással szavazták meg Kunhalmi Ágnest és Tóth Bertalan. Kunhalmi Ágnes első társelnöki beszédében hangsúlyozta, hogy az elmúlt időszak legjobb döntése Magyarországon az volt, hogy beléptünk az Európai Unióba.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A magyar társadalomnak óriási elvárása volt a csatlakozással kapcsolatban, ugyanakkor arra is felhívta, hogy az EU nem fogja megoldani minden problémánkat. “Az EU nem fog megmenteni bennünket, viszont mi magyarok megmenthetjük az Európai Uniót Orbán Viktortól”- szögezte le Kunhalmi. Szerinte ez is a tétje a 2022-es választásnak. - írja az atv.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés