Tóth Gabi fenyegető telefonhívásokat kap

Az ő és kislánya halálát kívánják.

A héten már volt egy botrányos interjúja Tóth Gabinak, de az énekesnő nyilatkozott még egyszer, ezúttal a Blikknek . Ebben újra elhangzik, ami már annyiszor: az egykori megasztáros úgy érzi, hogy online gyűlöletkampány folyik ellene, amióta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson szerepet kapott, de a való életben továbbra is mindenki kedves vele.

A gyűlölködő kommentek azonban érkeznek továbbra is, és most már nemcsak a közösségi médiában, hanem telefonon is azon a számon, ami hivatalos honlapján található (és amit persze nem ő maga vesz fel, hanem a koncertszervezője).

Erről Tóth Gabi a következőket meséli: „az elmúlt néhány napban több mint nyolcvan hívást kaptunk, köztük olyanokat, hogy üssön el egy autó, de ami leginkább szíven ütött, hogy azt kérdőjelezték meg, miért született meg a gyermekem.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek