Tóth Gabi vágja fel a Szent István-napi kenyereket augusztus 20-án

És talán most megússzuk kellemetlen fricskák nélkül...

Tóth Gabi szegi majd meg az augusztus 20-i kenyereket a Magyar Ízek utcájában, Budapesten - írja a Szeretlek Magyarország. Azt írják, az énekesnő az ünnepélyes rituálé előtt ingyenes koncertet is ad, 17 órától.

Hozzáteszik, idén is meghirdette a Magyar Pékszövetség kenyérversenyét, melynek győztese a Szent István napi kenyér kategóriájában a Heim Sütöde Bt. Szent István napi Durumkenyere lett. Ezt vágja majd fel a mostanában a válása miatt Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor 2023. August 09. 15:59 a címlapokra kerülő énekesnő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet