Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rommá törte a Toyotát az Opel az M86-oson – Megpördülő Seattal kezdődött

Több órán keresztül lezárta a rendőrség az M86-os autóút Szombathely felé vezető oldalát Vát és Vép között szerdán késő este. Három roncs foglalta el az utat, a mentők két embert szállítottak kórházba.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
TM

A Szombathely felé tartó Seat kamiont előzött az M86-os autóúton. A külső sávba visszatéréskor feltehetőleg a viharos szél lökte meg a személyautót, a sofőr pedig hirtelen mozdulattal próbált visszatérni a padkáról az úttestre. A Seat a menetirány szerint bal oldali szalagkorlátnak ütközött és keresztbe fordulva állt meg az autóúton. A kamion tovább hajtott.

TM
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A baleset után a jármű vezetője kiszállt az autóból és egy segítő segítségével kitettek egy elakadásjelző háromszöget az úttestre, hogy figyelmeztessék a veszélyre az érkezőket. Egy Toyota érkezett ezután és a vezetője információnk szerint meg is állt. Az ezután érkező Opel azonban nagy sebességgel belehajtott a Toyotába, amitől mindkét autó megpördült és menetiránnyal szembe állt meg.

TM

Óriási szerencse, hogy a Toyota hátsó ülésén senki sem utazott, képeink azt is megmutatják, miért... Az Opel vezetője nem használta a biztonsági övét, a mentők kórházba szállították, ahogy a Toyota vezetőjét is. Az elsődleges adatok alapján nem szenvedtek súlyos sérülést.

Hármas baleset az M86-oson
További képekét kattintson!
TM

A lezárt M86-os autóút szakaszon sokan bent ragadtak azok közül, akik a baleset után érkeztek. A rendőrök a személyautókat és kisbuszokat visszafordították és a 88-as főút lehajtójáig visszakísérték a kocsisort, kb. két órányi plusz várakozástól kímélve meg ezzel az utazókat. A kamionoknak meg kellett várniuk a helyszínelés végét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés