Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kisajátította a traffipaxolók parkolóját egy ismeretlen Zsédenyben

Rendszeresen állnak rendőrök a zsédenyi buszmegálló mögött, sebességmérés miatt, ez annyira felháborított valakit, hogy cselekedett.

Évek óta rendszeresen áll rendőrautó a tavaly bezárt zsédenyi élelmiszerbolt és a buszmegálló között, a buszmegállóból méri a 84-es főúton haladók sebességét. Érdekesség, hogy amikor a Google autója rögzítette az útszakaszt, akkor is ott állt a rendőrautó, motorosrendőrökkel, akik azonnal ki is szedik a szabálytalankodókat a forgalomból.

Forrás: googlemaps.com

A helyiek kifejezetten örülnek a folyamatos rendőri jelenlétnek. Egy férfi elmondta, hogy így is sokan átszáguldanak a falun, de akik rendszeresen járnak a 84-esen, azok automatikusan lassítanak a falu táblájánál és ezzel lassabb haladásra kényszerítik a mögöttük érkezőket. Ezzel az úttesten átkelő helyiek túlélési esélyeit is növelik.

Nyugat.hu

Valószínűleg egy járművezető a közelmúltban levelet kaphatott a Szombathelyi Rendőrkapitányságtól, amiben gyorshajtásról értesíthették és ezen háborodott fel annyira, hogy az éj leple alatt kék festékkel felfújt egy kissé ferde parkolóhelyet oda, ahol a rendőrautó szokott állni és elé írta: "BUZIK HELYE".

Nyugat.hu

A rendőrök tiszteletben tartották a helyfoglalást és néhány napig szabadon hagyták a parkolóhelyet az ismeretlen sofőr részére, de nem jött vissza és nem állt be oda.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra