Nem vette észre a kamionos, hogy összeakadt egy autóval a trélere egy szombathelyi körforgalomban

Egymás mellett hajtott be a Vépi úti körforgalomba egy Mercedes autószállító és egy Toyota személyautó, Szombathelyen. A tréler áttért a belső sávba és ütközött a személyautó elejével. Az okozó nem vette észre a balesetet.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset okozott nagy torlódást Szombathelyen, a 86-os és 87-es főutak közös szakaszán kedden délután.

TM/Nyugat.hu

Körmend irányába tartott egy magyar rendszámú autószállító tréler a külső sávban, mellette pedig egy Toyota hajtott be a körforgalomba.

TM/Nyugat.hu

A tréler áttért a belső sávba, ami miatt a személyautó vezetője a körforgalom szigete felé kormányozta a járművét, de már nem tudta elkerülni az ütközést.

TM/Nyugat.hu

A Mercedes ezután továbbhajtott, mivel a sofőr nem vette észre a balesetet. Autósok indultak utána, akik jelezték a szerelvény vezetőjének, hogy balesetet okozott. A férfi azonnal visszatért a helyszínre.

TM/Nyugat.hu

A körforgalomban egy sávon haladhatott a forgalom, nagy torlódás alakult ki a 86-os és 87-es főutak közös szakaszán. A helyszínre szombathelyi tűzoltók is vonultak.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló