Eddig: 1 634 863 / 3 000 000 Ft, 74 támogató. Még8nap.
Légy része az igazságnak!

A kapitány is a hajón – Trummer Rudolf marad Körmenden

A szurkolók már aggódtak, hogy kedvencük eligazol a körmendi kosárlabdacsapattól. Ám most hosszas egyeztetés és tárgyalás után ő is leigazolt a piros – feketékhez, Trummer Rudolf két évre írt alá.

Egyben a magyar mag

Az utóbbi időben a szurkolóktól rengeteg találgatás látott napvilágot. Sokan már kész tényként kezelték, hogy Sopronban, esetleg Zalaegerszegen folytatja a Polaroid Lami-Véd Körmend csapatkapitánya.

- Volt benne igazság, hogy csapatot keresek - mondta megkeresésünkre Trummer. - Le kell, hogy szögezzem, a tavalyi szezon után nekem eszem ágában sem volt eligazolni innen, ám a vezetőségtől arcpirítóan alacsony fizetési ajánlatot kaptam. Ezért kezdtem el más lehetőségek után nézni. Családom van, muszáj róluk gondoskodnom. Végül is, a hosszas tárgyalások alatt közeledtek az álláspontok és végül sikerült megegyeznünk. Örülök neki, hogy itt folytathatom és a nemzetközi kupában is segíthetem az együttest.

Trummer akcióban
ungert

Jövő héten kezdődik a munka

Augusztus 21-én, csütörtökön kezdődik el az alapozás időszaka, addig pihenőn vannak a játékosok. Trummer felépült a műtétje után, így ő is el tudja kezdeni az edzéseket.

- Megműtettem a bal bokám a nyári szünet alatt. Sok gondom volt vele a múlt szezonban. Egy ínhüvely gyulladáshoz hasonló problémával küzdöttem, ami a terhelésre állandóan begyulladt. Az operáció jól sikerült, és túl vagyok egy injekció kúrán is, amit egyébként pont úgy időzítettek az orvosok, hogy jövő hétre 100 %-os leszek, így nem lesz akadálya annak, hogy csatlakozzak a csapathoz.

Trummernek ez lesz a tizennegyedik éve, amit a piros-feketéknél tölt majd el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra