Túl színes lett a köztéri pad, a homofób vállalkozó visszafestette barnára

„Valakinek elég meglátni pár színt, és rögtön ráébred, mennyire zavarják őt a melegek.”

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt felújított egy köztéri padot, aminek tragikomikus következményei lettek a nyugat-magyarországi városban – tájékoztat róla Facebook-oldalán a párt.

E szerint szeptember 18-án délután kétfarkúak a mosonmagyaróvári vasútállomáson egy padot újítottak fel. Közterületen állt, ezért úgy gondolták, hogy az önkormányzat nem foglalkozik a közepesen használt, kopottas ülőalkalmatossággal, amelynek a lécei mozogtak, a dübeleknél szálkák álltak ki, illetve az öntöttvas lábakat kikezdte a rozsda.

A MKKP emberei előbb simára csiszolták a fa részeket, a csavarokat megpróbálták meghúzni, a rozsdát pedig lekaparták. Mindezek után a pad lábait kékre fújták, a léceket pedig négyszín-elméletnek megfelelően kifestették. Jól éreztük magunkat, azt gondoltuk hasznos dolgot csináltunk...– foglalják össze a Facebook-posztban.

Túl színes a pad
Facebook

Az igazán érdekes történések csak ezek után vették kezdetüket, amikor a felújítás végeztével megjelent egy helyi vállalkozó, aki közölte, hogy ezt a padot ő állította ide réges-régen és azonnal fessék le barnára, mert „mi itt nem szeretjük a színeset” . A párt aktivistái elmondták a férfinek, hogy nem tudták, hogy a pad magántulajdon, mivel közterületen áll, de ha már így alakult, nem jobb így felújítva. A vállalkozó erre úgy reagált, hogy nem maradhat így, nem ülne rá senki, itt nincsenek buzik – idézi az Index .

A kétfarkúak a röhögést, és a dühöt elnyomva próbálták meggyőzni a férfit, hogy EZ a négy szín nem AZ a szivárvány, azonban hiába. Abban egyeztünk meg, hogy hétfőn visszatérünk a dologra. Átgondoljuk nyugodtan, ha végképp nem maradhat így, segítek az elszállításban, átfestésben, ha más nem stencilekkel fújunk rá vicces állatokat.

Harmadnap hívtam a vállalkozót, de kiderült, hogy a padot átfestették már barnára – olvasható a párt Facebook-bejegyzésében, amely szerint annyira sikeres a kormány gyűlöletkampánya, hogy valakinek elég meglátni pár színt, és rögtön ráébred, mennyire zavarják őt a melegek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet