Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Túlélőkészletet kell vinnie a betegeknek egy magyar kórházba

Megdöbbentő fotó kering az interneten.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egészségügy siralmas helyzetére már rengeteg példát láttunk, de úgy fest, még a következő is belefér:

Ez a lapot a a budapesti Szent János Kórház egyik ajtajára ragasztották ki
Blikk.hu

Az alig másfél soros kérés szinte mindent elmond a budapesti Szent János Kórházban uralkodó állapotokról, amiért nehéz lenne felelősségre vonni egy intézményt, amely hosszú éveken keresztül elesett minden fejlesztéstől. Az eset alighanem összefüggésben van a kórház adósságállományával is. Ennek rendezése, úgy tűnik, még most sem érdekel túlzottan senkit, hisz a betegek majd úgyis hozzák magukkal, amire szükség van - írja a Blikk .

A Bors az intézményben igyekezett utánajárni a kép eredetiségének. A felirat azóta eltűnt a folyosókról, ám valóban kikerült december 12-én. Ezt erősítette meg a Borsnak a belgyógyászat egyik nővére:

Erre kértük a betegeinket, mert a 24 órás vizsgálatokhoz szükségesek a jó elemek. A kórház sajnos nem tud adni. Gyakran az elemek minősége is rossz, jobb, ha a páciensek maguk hoznak. Az elemeket a vizsgálatok végén minden esetben vissza is adják. Ez az ország bármelyik kórházában előfordulhat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés