Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Túltolták a bulit a Herényiek Házában?

Videó és keresetlen vélemény egy környékbelitől.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Facebookon leltük egyik olvasónk idővonalán a bejegyzést és videót, amely egy buli miatt panaszkodik, s ahogyan láttuk, észrevételeihez sokan helyeslően szóltak hozzá. Az ügy tehát közügy, így bemutajuk mi is véleményezésre. Ezt írta olvasónk:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

„Tegnap 22:15 perckor a Herényiek Házát üzemeltető egyesület vezetője felé jeleztük, hogy a házban bulizók olyan hangzavart okoznak, hogy nem tudnak a környéken élők pihenni. Megjegyzem ez már visszatérően legalább a századik eset. A házat üzemeltető egyesület vezetője elnézést kért a történtekért és a házat felügyelő kollégája felé továbbította a jelzést. A hangzavar azonban némi szünet után még az éjszakai órákban is folytatódott. A Béke téren élők éjszakai és sokszor nappali nyugalma is hosszú idő óta veszélyben van. Elérkezett az idő, hogy egy kultúrház úgy működjön, ahogy az ilyen helyektől az joggal elvárható. A környéken levő közeli kocsmának is van nyitvatartási rendje, csak a Herényiek Házának nincs. Itt bármi megtörténhet?”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés