„Túlzsúfolva még egyszer sem volt”

Megnéztük, mennyire népszerűek szombathelyi a sportparkok. Meglepő eredményre jutottunk.

Szombathelyen már számos sportpark várja az edzeni vágyókat. A szabadtéri „edzőtermek” ráadásul remekül felszereltek és a kilátogatóknak tökéletes lehetőséget nyújtanak egy kis erősítésre.

Ráadásul ezek a létesítmények a konditermekkel ellentétben védettségi kártya nélkül is szabadon látogathatók. Mindezek fényében arra gondoltunk, hogy a jó idő beköszöntével a sportparkok tele lesznek mozogni vágyó fiatalokkal. Hát nem így történt.

Volt olyan sportpark, ahol munkaidő után is csak mi próbáltuk meg az irodában elgémberedett testrészeinket átmozgatni. De szerencsére azért találkoztunk olyan lelkes fiatalokkal is, akik azt üzenték, hogy hagyjuk abba a kifogás keresést és menjünk ki a szabadba edzeni. Mi hallgattunk rájuk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video