Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Újabb tüntetés a tévészékháznál, videójátékot vetítenek a falra

Több ezren vannak, megint elhozták a követelések listáját.

21:50 Vetítés a székházra

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt videójátékát vetítik a tévészékház falára.

Aztán szép lassan kiürül a tér.


21:10 Mozgolódnak a rendőrök

Sokáig nem történt semmi, csak hangzavar volt, most elkezdtek mozgolódni a rendőrök.


20:20 Átnézik a táskákat

A most érkező tüntetők táskáit egyenként nézik át a rendőrök.


19:45 Még mindig érkeznek tüntetők

Még mindig érkeznek tüntetők a helyszínre, de vannak olyanok, akik már mennek haza. öozben a rendőrség szorosabbra zárja a sort a székház előtt. Az Euronews is =68.ARAtlXs2IC7wiY1GTWDVy8z9phXTwDy1cLfgFfaH9uUDtQ1mhloKKQgP5INq2xLk-W6kg-LeVpPvYtYZnjk3M7wSRfYh_H1D7oSOIAy-h4q34bsBkkBBRngoBtkHMgq1eeVFEs7IlBFACc8-gnL1lUO1qXkbT5XXXotaYczhcMXqcVZMYs9e_NIb36lmDuxvBdEnrfAffxaFkfSYV9uxyB8xKmJyeh_dUZa4mFMPy6rdBszBFZxgUuLbQB3trGXLhXCyWSocha97yrMrwaEUOEgEXtn9ReI7XmYBJ8_ZIEWfjWRZnpCj1NZKyULwkAEc8vbbaKSON3TX6Az_SDst-_Lt&__tn__=-R"]élőben számol be a tüntetésről.


19:30 Varju Lászlót mentő vitte el

Varju László, a DK politikusa tegnap este óta a székházban volt, most mentő vitte el. Lapinformációk szerint a dulakodásban sérült meg.


19:20 Mozgolódik a rohamrendőrség

A tüntetésnek hivatalosan vége van, azonban a tömeg

nem megyünk haza

skandálással továbbra is a helyszínen van. Mozgolódik a hátsó sorokban a rohamrendőrség.

Egy nagyobb jobbikos csoport érkezik a tömeg jobb oldala felől. Nagyjából két-háromezer ember lehet a helyszínen.


19:05 Köszönet Orbánnak

Kepli Lajos megköszönte a közmédiának és Orbánnak, hogy összehozták a sokszínű tömeget. Felháborítónak tartja, hogy képviselőkent nem tudják törvényes jogaikat gyakorolni, elítélte a biztonsági szolgálat túlkapásait. Megteremtődött az egység, mely képes leszámolni a diktatúrával - mondta.

Székely Tamás bejelenti, ha Áder János köztársasági elnök aláírja a törvényt, sztrájkok kezdődnek.


18:55 Hadházy örül, hogy a megpróbáltatások összekovácsolták az ellenzéki képviselőket

Hadházy a tegnapi éjszaka pozitív élményeiről beszél, nem gondolta volna hogy az összezárt emberek szót értenek egymással, ez mégis megtörtént.


18:45 Fegyveresek az épületben

Szél Bernadett szerint már nem a rendőrség gyakorol kontrollt az épületen belül, más egyenruhások és fegyveresek. Felszólítja Pintért, adjon választ arra, hogy mégis mi folyik ebben az országban.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke országos tüntetésre szólított fel, péntekre.


18:30 Pintér lemondását követelik

A helyszínen lévő tudósítónk jelenti, hogy most ellenzéki politikusok szólalnak fel. Kb 1000-1200 ember állhat a helyszínen jelenleg, de még érkeznek. A rendőrség is hatalmas erőkkel biztosítja a helyszínt, kb 3-400 egyenruhás állja el a tüntetők útját a székház felé.

A képviselők követelik hogy Orbán ítélje el az erőszakot, és hogy Pintér Sándor belügyminiszter mondjon le.

atv.hu

ÉLŐ: Tüntetnek az MTVA székháznál


A tegnapi tüntetés Patthelyzet a tévészékháznál 2018. December 16. 15:13 után több ezren vonultak az MTVA Kunigund a utcai székházához. Tegnao késő este erőszakkal dobtak ki Leteperték és erőszakkal kidobták az ellenzéki képviselőket a tévészékházból 2018. December 17. 09:16 két ellenzéki országgyűlési képviselőt a székházból, de többen bent töltötték az éjszakát. Ma reggel is ment még a vita bent, egy ötpontos listát akartak beolvasni a követelésekről.

Jelenleg több ezer tüntető van a székház előtt és rengeteg rendőr, akik testpáncéllal vannak felszerelve.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra