Két tüntetéssel indítja az évet Szombathely, de az egész ország mozgolódik

Térképen az összes éve eleji tüntetés. Szombathelyen átvonulnak a fél városon.

Arról írtunk már Félpályás útlezárással tüntetnek január 4-én a rabszolgatörvény ellen 2018. December 30. 10:05 , hogy január 4-én a Magyar Szakszervezeti Szövetség forgalomlassító demonstrációt szervez 86-os főúton Balogunyom irányából Szombathely irányába. Ez a demonstráció 13 órától 16 óráig tart.

Szombathely, Budapest, aztán az egész ország

De lesz a városban aznap egy másik, vonulásos tüntetés is, az Éljen Szombathely Egyesület és az ellenzéki pártok szervezésében. 17 órakor lesz a gyülekező a Domusnál, onnan a tüntetők a Szent Márton utcában lévő Fidesz-irodához vonulnak, szinte a fél városon át.

Elegünk van! Szombathely nem hátrál!

null

Másnap, január 5-én Budapesten, a Hősök terén lesz egy nagy, központi tüntetés, ezt már karácsony előtt meghirdették.

Országos tüntetés a rabszolgatörvények ellen

null

Az Országos tüntetés a rabszolgatörvények ellen Facebook-csoport közben közzétett egy térképet, amin a január elejére tervezett tüntetések láthatóak:

Forrás: Facebook / Országos tüntetés a rabszolgatörvények ellen
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet