Robbanás volt a rengeteg bosszúságot okozó szombathelyi Falco-gyárban

A tűzoltók Szombathelyről érkeztek nagy erőkkel a helyszínre, de Körmendről és Sárvárról is elindultak egységek. A telephelyen robbanás is volt, a siló betároló részében csaptak fel a lángok.

A Katasztrófavédelem közleménye:

Az izzó forgács eltávolításán dolgoznak az egységek

Még tartanak a munkálatok a szombathelyi Zanati úti telephely szárítóüzeménél, ahol korábban tűz ütött ki. A telephelyen robbanás is történt, a siló betároló részében csaptak fel a lángok. A városi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, de Körmendről, Sárvárról és Zalaegerszegről is érkezett segítség.

Robbanás és tűz a Falco-gyár területén
További helyszíni képeink kattintás után!
Bonyhádi Zoltán

A Falco Zrt. a tűzesettel kapcsolatban közleményt juttatot el szerkesztőségünkbe, ide kattintva olvasható Így reagált a Falco-gyár a hétfői porrobbanásra 2016. November 07. 19:26 .

Robbanás és tűz a Falco-gyár területén
Bonyhádi Zoltán

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral sikerült a lángokat megfékezni. Jelenleg a silót ürítik le, eltávolítják és oltják az izzó faforgácsot. A leürített anyagot egy másik telephelyre szállítják, a visszagyulladás megakadályozása érdekében védő vízsugarat szereltek az egységek. A tűzeset során senki nem sérült meg.

Videó: Tánczos Mihály

Eddig írtuk:

Tűz ütött ki egy szárítóüzemben a szombathelyi Zanati útnál. A tűzoltók Szombathelyről érkeztek nagy erőkkel a helyszínre, de Körmendről és Sárvárról is elindultak egységek. A telephelyen robbanás is volt, a siló betároló részében csaptak fel a lángok. Az egységek két vízsugárral és egy létra vízsugárral oltják a tüzet és további két vízsugarat szerelnek. Elsődleges információk szerint senki nem sérült meg.

Robbanás és tűz a Falco-gyár területén
Kattintson a többi képért!
Bonyhádi Zoltán
Olvasónk mobilfotója a helyszínről
(olvasói fotó)
Robbanás a Falco-gyárnál
Bonyhádi Zoltán (mobilfotó)
Robbanás a Falco-gyárnál
Bonyhádi Zoltán (mobilfotó)
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló