Robbanás volt a rengeteg bosszúságot okozó szombathelyi Falco-gyárban

A tűzoltók Szombathelyről érkeztek nagy erőkkel a helyszínre, de Körmendről és Sárvárról is elindultak egységek. A telephelyen robbanás is volt, a siló betároló részében csaptak fel a lángok.

A Katasztrófavédelem közleménye:

Az izzó forgács eltávolításán dolgoznak az egységek

Még tartanak a munkálatok a szombathelyi Zanati úti telephely szárítóüzeménél, ahol korábban tűz ütött ki. A telephelyen robbanás is történt, a siló betároló részében csaptak fel a lángok. A városi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, de Körmendről, Sárvárról és Zalaegerszegről is érkezett segítség.

Robbanás és tűz a Falco-gyár területén
További helyszíni képeink kattintás után!
Bonyhádi Zoltán

A Falco Zrt. a tűzesettel kapcsolatban közleményt juttatot el szerkesztőségünkbe, ide kattintva olvasható Így reagált a Falco-gyár a hétfői porrobbanásra 2016. November 07. 19:26 .

Robbanás és tűz a Falco-gyár területén
Bonyhádi Zoltán

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral sikerült a lángokat megfékezni. Jelenleg a silót ürítik le, eltávolítják és oltják az izzó faforgácsot. A leürített anyagot egy másik telephelyre szállítják, a visszagyulladás megakadályozása érdekében védő vízsugarat szereltek az egységek. A tűzeset során senki nem sérült meg.

Videó: Tánczos Mihály

Eddig írtuk:

Tűz ütött ki egy szárítóüzemben a szombathelyi Zanati útnál. A tűzoltók Szombathelyről érkeztek nagy erőkkel a helyszínre, de Körmendről és Sárvárról is elindultak egységek. A telephelyen robbanás is volt, a siló betároló részében csaptak fel a lángok. Az egységek két vízsugárral és egy létra vízsugárral oltják a tüzet és további két vízsugarat szerelnek. Elsődleges információk szerint senki nem sérült meg.

Robbanás és tűz a Falco-gyár területén
Kattintson a többi képért!
Bonyhádi Zoltán
Olvasónk mobilfotója a helyszínről
(olvasói fotó)
Robbanás a Falco-gyárnál
Bonyhádi Zoltán (mobilfotó)
Robbanás a Falco-gyárnál
Bonyhádi Zoltán (mobilfotó)
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló