Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hét tűz volt Vas megyében a nem körültekintően használt pirotechnikai eszközök miatt

A tűzeseteknél személyi sérülés nem történt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Általános iskola műanyag borítású pályája égett petárdázás és tűzijáték használata miatt kedden délután tíz négyzetméteren, Kőszegen a Deák Ferenc utcában. A kőszegi önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Tuja fasor égett kedden este tűzijátékok használata miatt huszonöt méter hosszan Szombathelyen a Bádonfa utcában egy családi ház udvarán. A tűz oltását a lakók kezdték meg, majd azt a kiérkező szombathelyi hivatásos tűzoltók fejezték be három vízsugárral. A hő hatására károsodott a családi ház homlokzata, valamint egy az udvaron parkoló személygépjármű.

Szintén tuják, faszerkezetű kerítés égett kedden éjjel tűzijáték használata miatt Nádasdon a Vasút utcában, Táplánszentkereszten a Széll Kálmán utcában, amit a lakók, a körmendi és a szombathelyi hivatásos valamint a táplánszentkereszti önkéntes tűzoltók oltottak el.

Bokrok és azok aljnövényzete gyulladt meg pirotechnikai eszközök használata miatt kedden éjjel Szombathelyen a Március 15 téren és Sárváron a Posta téren. A lángokat különböző helyszíneken a rendezvényszervezők tűzoltókészülékkel, a szombathelyi és sárvári hivatásos tűzoltók vízsugarakkal oltották el.

Erkélyen tárolt használati tárgyak, műanyag nyílászárók redőnyei égtek tűzijáték használata miatt szerdán hajnalban Körmenden a Rákóczi Ferenc utcában egy négyemeletes társasházban. A tüzet a körmendi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés