Tüzelőnek gyűjti a konzultációs íveket a szombathelyi Momentum

Azt is megmondják, hova és mikor lehet vinni a papírokat.

„Arra kérjük a szombathelyieket, hogy hozzák el nekünk a konzultációs íveiket, mi pedig eljuttatjuk a rászorulóknak, hogy legyen mivel begyújtani a rezsiválság idején” – írja Facebook-posztjában a szombathelyi Momentum.

A párt szerint a kormány azért indította az újabb, „hazug és demagóg” nemzeti konzultációt, „hogy elfedje, az orosz befolyás fenntartásának érdekében mekkora szociális katasztrófába sodorták az országot.”

Miközben a kormány újabb milliárdokat költött a konzultációra, sok ember számára jelent napi problémát például az, hogy egyáltalán be tudja fűteni az otthonát.

„Ha már a kormány valós segítséget nem ad, a Momentum szeretné, hogy a sok-sok papíranyag a lehető legjobban hasznosuljon!” – indokolja a Momentum a „Gyújtósnak még jó lesz!” nevű akcióját.

Azt írják, ha a szombathelyiek elviszik nekik a konzultációs íveiket, azokat eljuttatják a rászorulóknak.

Gyűjtési hely Szombathelyen.

a Fő téren, a McDonald's-cal szemben:

Időpontok :

 • november 23 (szerda), 15:00 - 18:00
 • november 25. (péntek), 15:00 - 18:00
 • november 26. (szombat), 9:00 - 12:00
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet