Tűzifa égett egy kőszegi pincében, fába csapott a villám a kőszegi erdőben

Tűzesetek is akadtak bőven a hétvégén Vas megyében.

Kétszáz négyzetméteren égett szombaton délután a száraz fű egy káldi családi ház kertjében, a Kossuth Lajos utcában. A sárvári hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal a tűz továbbterjedését megfékezték és eloltották a lángokat - közölte hétfő délután a Katasztrófavédelem.

Tíz méter magas fába csapott a villám szombaton délután a kőszegi Tölgyes úton. A villámcsapást követően a fa izzani kezdett. A körmendi hivatásos és a kőszegi önkormányzati tűzoltók a helyszínt gyalogosan közelítették meg, majd visszahűtötték a növényt. A tűzoltók, hogy hozzáférjenek a fa belsejében lévő parázsló részekhez motoros láncfűrészt használtak. A fa feldarabolását követően visszahűtötték a még izzó, parázsló részeket.

Összehordott tűzifa égett tegnap hajnalban egy kőszegi, Gábor Áron utcai családi ház pincéjében. A tűzeset következtében a lakótér is füsttel telítődött. A szombathelyi hivatásos és a helyi önkormányzati a tüzet eloltották, a lakóteret ventilátorral átszellőztették. A tűz keletkezésekor az épületben öten tartózkodtak, négyen az ingatlant elhagyták, egy embert a rendőrök vittek ki a füsttel teli lakótérből. A tűzeset során nem sérült meg senki, a lakók ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Papírhulladék füstölt tegnap hajnalban egy beledi cementüzem területén, a Rákóczi utcában. A répcelaki önkormányzati tűzoltók a tüzet vízsugarakkal és kéziszerszámokkal eloltották.

Felhevült olaj miatt keletkezett tűz tegnap délután egy szombathelyi társasház konyhájában, a Rohonci úton. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig a tüzet a lakók eloltották. Az egység átvizsgálta a konyhát, de izzást már nem tapasztalt. A tűzoltók átszellőztették a füsttel telített ingatlant.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló