Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kéken villogó autók okoztak riadalmat a szombathelyi vásárcsarnoknál

Két, egymástól független eset miatt érkeztek ma reggel a kékvillogós autók.

Sok kéken villogó autó jelent meg péntek reggel a szombathelyi vásárcsarnok környékén. Voltak rendőr-, tűzoltó-, és mentőautók, több járókelő és a közelben lakó is idegesen találgatta, mi is történt.

Kollégánk a helyszínről jelentette, hogy két, egymástól független eset miatt érkeztek a kéken villogó kocsik.

TM/Nyugat.hu

A vásárcsarnok melletti egyik tízemeletesből gázszivárgást jelentettek, a kiérkező katasztrófavédelmi szakemberek azonban ennek nem találták nyomát, a lakók által észlelt rossz szag valószínűleg a szennyvízcsatornából eredt. A szakemberek megállapították, hogy nincs gázszivárgás.

A másik esetben egy férfi lett rosszul a piac mellett. Összeesett, elveszítette az eszméletét, hozzá érkezett több mentőautó is. A férfit végül kórházba vitték, állapotáról nincs információnk.

Azóta a kékvillogós autók már elhagyták a vásárcsarnok melletti területet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra